Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Munay Ki Εισαγωγικό βίντεο Alberto Villoldo, Ph.D.

Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού.

Γνωρίσετε την αληθινή σας φύση και δύναμη
και δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε…

Ο στόχος του Munay Ki είναι να αφυπνίσει πλήρως την δύναμη της αγάπης που κρύβεται μέσα σε όλους τους ανθρώπους. 



 Το Munay σημαίνει «Αγάπη», και το Ki «Δύναμη».




Έτσι γινόμαστε άνθρωποι με σοφία και δύναμη, αναλαμβάνοντας την φροντίδα για όλη τη Δημιουργία.

Το Munay Ki είναι οι Εννέα Μεγάλες Διδασκαλίες των Τελετουργικών μετάβασης και μύησης που προέρχονται από την φυλή των Περουβιανών Q’ero σαμάνων, που τις διαφυλάττουν εδώ και αιώνες. 

Eίναι ενεργειακές μεταδόσεις που λαμβάνονται ως σπόροι μέσα στο φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο, κι έπειτα αποκτάμε την δυνατότητα να τις προσφέρουμε και σε άλλους. 

Αυτές οι ενεργειακές μεταδόσεις γίνονται μέσα από τις διαδικασίες των Εννέα Μεγάλων Τελετουργικών μύησης της ενεργειακής ιατρικής των Q’ero.

Είμαστε στο κατώφλι μιας καινούργιας εποχής, και της δυνατότητας για έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης. 

Ας πάρουμε ενεργό μέρος σε αυτή την όμορφη και βαθιά διαδικασία ακολουθώντας τις διδασκαλίες του Munay Ki.

Η παρούσα διδασκαλία έγινε γνωστή στη Δύση πριν από 4 χρόνια, από τον Alberto Villoldo, Ph.D. καθηγητή Ψυχολογίας και Ιατρικής Ανθρωπολογίας του παν/μιου του San Francisco, USA. Στο ίδιο παν/μιο, ο Alberto ίδρυσε και διεύθυνε το Εργαστήριο της Βιολογικής Αυτορύθμισης του Εαυτού, όπου μελετούσε τα αποτελέσματα των ενεργειακών θεραπειών στο αίμα και στη χημεία του εγκεφάλου.

Η έρευνα του τον οδήγησε στην μελέτη των θεραπευτικών πρακτικών των Σαμάνων του Περού και του Αμαζονίου για πάνω από 25 χρόνια. 

Έμεινε μαζί με τους Σαμάνους του Περού για 5 χρόνια, οι οποίοι διαφύλαξαν τη γνώση του Munay Ki ως πολύτιμη πηγή πνευματικής αφύπνισης και της δικής τους παραδοσιακής ενεργειακής ιατρικής, μεταφέροντας την μόνο από Σαμάνο σε Σαμάνο. 

Στο τέλος της μαθητείας του, του επέτρεψαν να μεταφέρει αυτή τη γνώση για πρώτη φορά στη Δύση.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Alberto Villoldo για το Munay Ki

http://www.munay-ki.org/index.html

Το παρακάτω κείμενο είναι η μετάφραση της ιστοσελιδας του Alberto Villoldo για το Munay Ki:http://www.munay-ki.org/index.html 

Είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική πολιτισμική παράδοση των αυτόχθονων φυλών της Αμερικής (Περού), η οποία χαρακτηρίζεται από τη δική της ιδιαίτερη κοσμολογία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου