Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Angelic Reiki ® 1ου & 2ου Βαθμού

Αγγελικό Reiki ®

Συντονισμός Σεμινάριο Μύησης

Angelic Reiki ® 1ου & 2ου Βαθμού


Καλώς ήρθατε στο εργαστήριο του Αγγελικού Ρέικι® 1ου & 2ου βαθμού.  

Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να σας μυήσει στην ενέργεια  του συστήματος που είναι γνωστό σαν Αγγελικό Reiki ®  Αυτό θα συμβεί με τον ποιο τέλειο για εσάς τρόπο. 
Το Αγγελικό Reiki ®  είναι ο δρόμος της Αγάπης & του Φωτός, είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία & θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου & την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη & φως στη ζωή μας. Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας! 



Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό & Πνευματικό ταξίδι.  Μπορεί να είναι το να  ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το σκοπό της ζωής σας.  Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, να το μοιραστείτε  με άλλους σαν επαγγελματίας Θεραπευτής ή Δάσκαλος.  Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας οδήγησε εδώ. Θα αλλάξει το DNA σας τα κύτταρα και μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα.  Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Όλες οι πνευματικές διδασκαλίες και ενέργειες είναι συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα τώρα! Για να μυηθείς στο Αγγελικό Reiki ®  δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία  σε οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική μέθοδο.   Με την μύηση στο Αγγελικό Reiki  ® γίνεστε Αγγελικοί θεραπευτές & Δάσκαλοι.


Οι στόχοι του Σεμιναρίου αυτού είναι: 

  •       Με την έναρξη του σεμιναρίου 1ου & 2ου Βαθμού, όλοι οι συμμετέχοντες εισέρχονται στο πεδίο της θεραπείας που θα αποκτήσει μέγιστη σημασία για τον πλανήτη μας μέσα στα επόμενα χρόνια.
  •          Είναι να αποκαταστήσει την πρωταρχική θεραπευτική δόνηση που δόθηκε στην Ανθρωπότητα από την εποχή της Λεμουρίας με τη μορφή των θεραπευτικών συμβόλων που τώρα γνωρίζουμε σαν σύμβολα του Reiki.
  •       Τα σύμβολα που θα δοθούν στο σεμινάριο είναι τα σύμβολα του Reiki και άλλων παραδόσεων συντονισμένα με την Αγγελική  δόνηση.
  •         Θα τεθούν στο ενεργειακό σας σύστημα τα σύμβολα του Reiki στη Θεϊκή τους δόνηση & όλες οι δονήσεις που θα χρειαστούν, για την ιερή συν δημιουργία με τον Άγγελο Θεραπευτή .
  •      Θα διευρύνει τις θεραπευτικές σας ικανότητες και να σας οδηγήσει  βαθύτερα στην κυριαρχία του εαυτού σας ξεκλειδώνοντας τα προσωπικά σας δώρα και χαρίσματα.
  •       Να οδηγηθείτε στην εξέλιξή σας ως Αγγελικός θεραπευτής.
  •       Τη χαρά της ζωής, που είναι πια απαραίτητο να εκδηλωθεί, θα είναι η χαρά που θα νιώσετε καθώς η συνειδητότητα σας θα ανοίγει πέρα από το Ηλιακό μας Σύστημα, τον Γαλαξία και ακόμη πιο πέρα.



Η συμμετοχή σας σ’ αυτό το σεμινάριο αποτελεί μια δυνατή εμπειρία και προετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη Γαλαξιακή Ενέργεια της Ανάληψης. Θα αφυπνίσει το Θεϊκό Σπινθήρα σας και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.

Το Εργαστήριο Angelic Reiki ® 1ου & 2ου Βαθμού Περιλαμβάνει:

Διδακτέα Ύλη:


Ø Εμβάθυνση και Κατανόηση των Πνευματικών Αρχών
Ø Μήνυμα από τον Αρχάγγελο Μέτατρον
Ø Δημιουργία ιερού χώρου.
Ø Εισαγωγή στο Angelic Reiki 1ου & 2ου Βαθμού.
Ø Ο Σκοπός & η Διαδικασία των Καθαρισμών.
Ø O Ντουάλ Κουλ και η 2η Ακτίνα
Ø O Άγιος Γερμανός και η 7η Ακτίνα  
Ø Η Προέλευση των Θεραπευτικών Τεχνών και ο Ρόλος των Αγγέλων.
Ø Εισαγωγή στο Συναισθηματικό Σώμα.
Ø Το Αισθαντικό μας Σώμα.
Ø Διαλογισμός  Αισθαντικού Σώματος.
Ø Τα τσάκρας και οι αντιστοιχίες τους
Ø Η Αγγελική Αναπνοή
Ø Τα Σύμβολα
Ø Το Αγγελικό Ρέικι για την εγκυμοσύνη, μωρά και την υποστήριξη των ίντιγκο & κρυστάλλινων παιδιών.
Ø Οι τέσσερις μέθοδοι θεραπείας και ανταλλαγές θεραπείας
Ø Προετοιμάζοντας και Αφιερώνοντας το Χώρο για Θεραπευτική Συνεδρία
Ø Η διαδικασία “καθαρισμού” και “αφιέρωσης” του θεραπευτικού χώρου & το “κλείσιμο” του χώρου μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.
Ø Διδασκαλία Θεραπείας  ‘Θεραπεύοντας σαν Κανάλι’ ( Βασική Θεραπευτική Μέθοδος)
Ø Διδασκαλία Θεραπείας  με Πρόθεση
Ø Διδασκαλία Θεραπείας  με Αναληφθέντες Διδάσκαλους και Γαλαξιακούς Θεραπευτές
Ø Διδασκαλία Πολυδιάστατης Θεραπείας & Θεραπείας Προηγούμενων Ζωών
Ø Διδασκαλία Αυτοθεραπείας
Ø Διδασκαλία Θεραπείας από Απόσταση
Ø Διδασκαλία Θεραπείας Εγκύων, Βρεφών και παιδιών
Ø Πρακτικά Θέματα για τη Θεραπευτική Συνεδρία
Ø Διδασκαλία Συντονισμού Θεραπευτικών Εργαλείων
Ø Η Αναθεώρηση της Φύσης της Αγγελικής Ενέργειας & των Αρχαγγέλων.
Ø Νόμοι Θεραπείας του Ντουάλ Κουλ μέσω της Αλίκης Μπέιλι
Ø Επιβεβαιώσεις Μη Παρέμβασης
Ø Αναγνωρίζοντας το Υπέρτατο Φως.
Ø Η ιστορία των Αγγέλων.
Ø Οργανισμοί Αγγελικού Ρέικι
Ø Βιβλιογραφία

Συντονισμοί:

Ø 2 ολοκληρωμένοι καθαρισμοί με τους Αγγέλους και αποκοπή από το κάρμα.
Ø Ενεργειακό Καθαρισμό στο Angelic Reiki 1ου Βαθμού.
Ø Συντονισμός στο Angelic Reiki 1ου Βαθμού.
Ø 2 συντονισμοί στο Angelic Reiki 1ου & 2ου Βαθμού.
Ø Ενεργειακός Καθαρισμός στο Angelic Reiki 2ου Βαθμού.
Ø Συντονισμός στο Angelic Reiki 2ου Βαθμού
Ø Συντονισμός στα Πολυδιαστασιακά Θεραπευτικά Σύμβολα.
Ø Συντονισμό του κρυστάλλου του θεραπευτή με τους Αγγελικές ενέργειες & τους Αγγελικούς θεραπευτικούς κωδικούς.
Ø  Ενεργοποίηση των συμβόλων του Ρέικι από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στην Αγγελική τους δόνηση.


Μια περαιτέρω μύηση πέρα από αυτές του 1ου & 2ου Βαθμού:

Πρόκειται για μια μύηση στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός, στην 11η διάσταση μέσω του Αρχαγγέλου Μέτατρον και των κραταιών Σαρείμ. Αυτό περιλαμβάνει ένα συντονισμό που δίνεται από 30 Αρχαγγέλους, τους Κύριους Ουράνιους Πρίγκιπες Αγγέλους.
Πρακτική Εξάσκηση:

·      Κάθε μαθητής προσφέρει και λαμβάνει τουλάχιστον 4 θεραπείες στη διάρκεια του σεμιναρίου.
·      Ανάλυση των συντονισμών και των καθαρισμών.
·      Πρακτική αγγελικής αναπνοής.
Τα Δώρα του Σεμιναρίου:

·       Αγγελικές Ευλογίες
·      Ένας Άγγελος Θεραπευτής είναι αυτός που θα σας κάνει την εναρμόνιση και από εκείνη τη στιγμή θα είναι ο μόνιμος σύντροφός σας  στις θεραπείες που θα ακολουθούν.
·      Συντονισμός  από τον Άρχοντα Μελχισεδέκ, όπου θα αγκυροβολήσει τα Πολυδιαστασιακά Θεραπευτικά Σύμβολα σε συμπαντικό επίπεδο.
·      Ένας περαιτέρω συντονισμός του Master κρυστάλλου σας έτσι ώστε να φέρει τους Θεϊκούς Αγγελικούς κωδικούς των νέων τεχνικών που διδάχθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
·      Με την Ολοκλήρωση του Εργαστηριού θα λάβετε, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki  το πιστοποιημένο εγχειρίδιο του 1ου & 2ου Βαθμού & το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας στο Εργαστήριο, το οποίο σας κατοχυρώνει για την διδασκαλία που λάβατε.

  •     E'book Σημειώσεις & Τεχνικές, Καίτη Σαμαρτζή
Ένα μήνυμα από τους ιδρυτές του συστήματος


Καλωσορίσατε στο Αγγελικό Ρέικι.
Αυτό το σεμινάριο θα σας δώσει το πιο τέλειο δώρο για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να είναι το να σας υποστηρίξει στο δικό σας προσωπικό θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι. Μπορεί να είναι το να σας ανοίξει δώρα και πνευματικά χαρίσματα. Μπορεί να αποκαλύψει το ντάρμα σας και το σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι για να βοηθήσετε οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, να το μοιραστείτε με άλλους σαν επαγγελματίας θεραπευτής ή δάσκαλος. Μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη ζωή σας. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε, αλλά η Ψυχή σας γνωρίζει γιατί σας έφερε εδώ. Θα αλλάξει το DNA σας, τα κύτταρα και μόρια σας και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σας Σώμα. Θα σας επιτρέψει να ενωθείτε πιο στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Όλες οι πνευματικές διδασκαλίες και ενέργειες είναι συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα, αλλά μέσω της καθοδήγησης του από τον Διδάσκαλο Ντουάλ Κουλ και τον Αρχάγγελο Μέτατρον, καθώς και της μεγάλης γνώσης του γύρω από τις πνευματικές αρχές και αρχαίες διδασκαλίες, ο Κέβιν Κορ συνέθεσε ένα μοναδικό και βαθύ σύστημα θεραπείας. Το σύστημα αυτό ονομάστηκε Αγγελικό Ρέικι. Αυτό το εργαστήριο περιλαμβάνει: Δυο καθαρισμούς και συντονισμούς στο Αγγελικό Ρέικι, μια Αρχαγγελική μύηση και ευλογία, Ορισμό και κατανόηση της φύσης της Αγγελικής Ενέργειας. Τις αρχές του καθαρισμού και αφιέρωσης του χώρου, Έξι θεραπευτικές μεθόδους συμπεριλαμβανομένης της αυτοθεραπείας και της θεραπείας από απόσταση, Τέσσερις πρακτικές ανταλλαγής θεραπείας Καθαρισμός και συντονισμός κρυστάλλων. Οι Νόμοι της θεραπείας σύμφωνα με τη Θεϊκή Ιεραρχία όπως δόθηκαν από τον Ντουάλ Κουλ. 

Με Αγάπη
Κέβιν Κορ & Κριστίν Κορ


Το Σεμινάριο αποτελεί μια πολύ δυνατή εμπειρία  & σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι με την γνώση του εαυτού σας ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!


Το Αγγελικό Reiki είναι μια απόλυτα ασφαλής, φυσική και μη παρεμβατική θεραπευτική μέθοδος πολλαπλών διαστάσεων. Επαναφέρει αρμονικά την ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα είναι ένα ισχυρό βοήθημα προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης. Συντονιστείτε & μυηθείτε στην Αγγελική Θεραπεία, συνδεθείτε με την ενέργεια των Αγγέλων & αλλάξτε τη ζωή σας. Στο Αγγελικό Reiki  οι ενεργοποιήσεις, οι συντονισμοί & οι μυήσεις, γειώνονται & μεταδίδονται στο μαθητή από τους Αγγέλους, έτσι ώστε κατά τη θεραπεία δεν χρειάζεται ο μαθητής να θυμάται τα σύμβολα, ή τη θέση των χεριών, αφού οι Άγγελοι τα ενσωματώνουν στο ενεργειακό του σώμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο θεραπευτής λειτουργεί απλά ως κανάλι και διοχετεύει την ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου στο θεραπευόμενο. Με την μύηση στο Αγγελικό Reiki γίνεστε Αγγελικοί θεραπευτές & Δάσκαλοι. Οι Άγγελοι είναι ακτίνες Φωτός & αποτελούν τη γέφυρα για να προσελκύσουμε & να ενωθούμε με την Άπειρη Συνειδητότητα, του Θεού.
Μας διδάσκουν πώς να λειτουργούμε με την πιο δυνατή ενέργεια του σύμπαντος, την ανιδιοτελή & άνευ όρων αγάπη. Ζητώντας τη βοήθειά τους & γειώνοντας την ενέργεια τους, η ζωή μας θα αντανακλά τον Παράδεισο.
Οι Άγγελοι σας αγαπούν πολύ.


Καλέστε τους στη ζωή σας & ζήστε μαγικά.


Αγάπη, Φως, Ευλογίες.

Διδάσκει η Καίτη Σαμαρτζή
Angelic Reiki Teacher 
Reiki Master Teacher
Πιστοποιημένη Δασκάλα Angelic Reiki, για την Ελλάδα και την Αυστραλία, από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Reiki «The Foundation of Cosmic Fire 2003» 
Διοργάνωση  

Academy of Life – Αμάλθεια
Holistic Therapy Center

Προγραμματίστε τη συμμετοχή σας , γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ:

Πιστοποιημένη Διδασκαλία Angelic Reiki, Για την Ελλάδα & την Αυστραλία, από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki, The Foundation of Cosmic Fire 2003

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ;


Angelic Reiki ® Master 3ου & 4ου Βαθμού

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ANGELIC REIKI

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ MASTER TEACHER 
1. Angelic Reiki  1 & 2
2. Angelic Reiki  3 & 4
3. Professional Practitioner
4. Master Teacher



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου