Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Συστημική Αναπαράσταση Το Μυστικό σχέδιο της Ζωής

Όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στις σχέσεις μας, προβλήματα υγείας, προβλήματα με τα παιδιά, με την εργασία ή τα χρήματα, αυτά πολύ πιθανόν να ξεκινούν από πολύ νωρίς, από παλιά.

Πιθανόν θα πρέπει να τα αναζητήσουμε στην ιστορία της οικογένειας. Το παρελθόν, είναι ένας καλός οδηγός για να αντιμετωπίσουμε το μέλλον.

Αν ανακαλύψουμε αυτά που μας έχουν σφραγίσει & έχουν καθορίσει τη ζωή μας, εάν λύσουμε ότι μας κρατά δέσμιους με το παρελθόν, θα ζήσουμε με την νέα απελευθερωμένη αγάπη, γεμάτοι από ευτυχία, όπως λέει & ο Bert Hellinger, «Η Ευτυχία μου είναι πλήρης όταν όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μου»


 


Μέσω της συστημικής αναπαράστασης, μπορούμε να δούμε πως συνδεόμαστε με το παρελθόν, τι είναι αυτό που μας κρατά δέσμιους & ποιος είναι ο τρόπος να το λύσουμε.

Κοιτάμε τι είναι αυτό που μας συνδέει με το πεπρωμένο μας & με τη μοίρα της οικογένειάς μας, για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας μαζί τους, έτσι ώστε να ελευθερωθούμε από την τυφλή αγάπη που μπλοκάρει & να αρχίσει να ρέει η εναργής αγάπη που απελευθερώνει.

Να επέλθει ειρήνη σε σχέση με το πώς νοιώθουμε τους γονείς μας , την ιστορία & το πεπρωμένο της οικογένειάς μας.

Η εμπειρία της αναπαράστασης, μας βοηθά να απελευθερώσουμε τα βάρη που δεν μας ανήκουν, να ανακαλύψουμε την μοναδική μας θέση, να νοιώσουμε όλη την δύναμη και την ενέργεια που πηγάζει από αυτήν, να δώσουμε σε όλους μια θέση στην καρδιά μας & να μάθουμε να ζούμε με εμπιστοσύνη την δική μας ζωή.

 
Συντονίζει Η Καίτη Σαμαρτζή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου