Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΘΕΑΣ NUSTA KARPAY

NUSTA KARPAY

Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ  ΘΗΛΥΚΗΣ ΘΕΑΣ

Τ ο   θ η λ υ κ ό   M u n a y - Ki


Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου  2015
& Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα 10:00πμ-22:00

7 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΗΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ  ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Συναντήστε τη Θηλυκή δύναμη των Άνδεων μέσα από τις Nustas, τις    θηλυκές οντότητες των Άνδεων!

Η παράδοση των Άνδεων του Περού περιλαμβάνει μια σχετικά άγνωστη αλλά πολύ δυνατή  διδασκαλία, που απευθύνεται στη Θηλυκή πλευρά του όντος.

«Nusta» σημαίνει πριγκίπισσα, θηλυκή θεότητα, θεραπευτική δύναμη της Φύσης. «Karpay» σημαίνει μύηση και  «ποτίζω τα άνθη».


Το Nusta Karpay είναι μια σειρά  ενεργειακών μεταδόσεων.

Συνδέουν το ενεργειακό σας πεδίο με τη θεραπευτική και δημιουργική ενέργεια του Θεϊκού Θηλυκού και τη Μητέρα Γη.


Σας φέρνουν σε επαφή  με τις θηλυκές θεραπευτικές δυνάμεις της Φύσης οι οποίες ενεργοποιούν, επουλώνουν  και φέρνουν θεραπεία,  ώστε να εξισορροπηθεί η θηλυκή και αρσενική ενέργειά σας. 

Παρέχουν θεραπευτική υποστήριξη στην εσωτερική σας θηλυκότητα,  επιτρέποντας  να έχετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση  και επαφή με την διαίσθησή σας και τα συναισθήματά σας, επιτρέποντας στην αρσενική  ενέργεια να επανατοποθετηθεί   στις δικές της ποιότητες της τάξης και της δομής, ούτως ώστε αλληλοσυμπληρούμενες να συμβάλλουν στη δημιουργία του δικού σας γιν γιανγκ για ένα πιο ευγενικό, ειλικρινή, ολοκληρωμένο και αυθεντικό εαυτό. 

Το μήνυμα του Nusta Karpay είναι η βαθιά επανασύνδεση με τη θηλυκή ενέργεια  μέσα σας και έξω σας με τη Μητέρα Γη και τον Κόσμο μέσα από διαφορετικά επίπεδα.

Σας βοηθάει να βρείτε μια νέα ισορροπία μέσα στον εαυτό σας  και να την εκδηλώσετε και έξω από εσάς. 

Η επιστροφή της θηλυκής ενέργειας είναι σημαντική όχι μόνο για τους εαυτούς μας αλλά και για όλο τον κόσμο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η θηλυκή ενέργεια είχε κατασταλεί από την ανδροκρατούμενη πατριαρχική περίοδο. 

Σήμερα έχει έρθει η ώρα ώστε η γυναίκα να είναι πιο ελεύθερη και έτσι να έρθει πάλι ισορροπία στο κόσμο, βοηθώντας και τον άνδρα να έρθει σε επαφή   και να αναγνωρίσει  τα δικά του εσωτερικά λεπτά και ευγενή αισθήματα  εντός του,  στις σχέσεις του και  να βρει τη σωστή θέση στη κοινωνία.




Η Γενεαλογία

Το  Nusta Karpay έχει έρθει σε μας από την κοινότητα των  Q΄ ero,  που είναι οι αυθεντικοί απόγονοι των Ίνκα.

 Το 2009 αποφασίστηκε από τη κοινότητα των Κέρος,  αυτή η   γνώση που κατείχαν  ότι είναι καλό να μοιραστεί στη Δύση.

 Έτσι τον Οκτώβριο του 2009 οι Q’ ero doña Maria και don Alejandro μοιράστηκαν αυτή τη διδασκαλία για πρώτη φορά με τη Δύση.  

Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα Τελετουργικά  των Νιούστας ήταν μυστικά και μόνο μέσα στη κοινότητα των  Q’ eros.



Το Nusta Karpay αποτελείται από επτά μυήσεις.

Απευθύνεται τόσο στους άνδρες όσο και τις γυναίκες, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν και τις δύο πλευρές ποιοτήτων μέσα τους, το γιν και το γιανγκ.   

Σας προσφέρεται η δυνατότητα να λάβετε κι εσείς μέρος και να γίνετε κοινωνοί αυτών των όμορφων και πολυτίμων δώρων των Nusta΄s.

Οι ενεργειακές μεταδόσεις σχετίζονται και δίνονται σε κάθε ένα από τα κύρια τσάκρα και σας συνδέουν με τις χαρισματικές θηλυκές θεραπευτικές δυνάμεις  της παράδοσης των Q ero  του Περού.


ΤΑ 7 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ

Για τους Q' eros ο αριθμός 7 είναι ένας ιερός αριθμός. 

Και σχετίζεται με  τα χρώματα του ουράνιου τόξου. 

Κατά τη διάρκεια του Nusta Karpay μπορείτε να περπατήσετε το μονοπάτι προς τη θηλυκή πληρότητα και ισορροπία μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

Οι μυήσεις περιλαμβάνουν την εισαγωγή των σπόρων του φωτός στα τσάκρα σας. 

Θα  συνδεθείτε με την ενέργεια των στοιχείων, της γης, του νερού, της φωτιάς, του αέρα, έτσι ώστε να τροφοδοτήσουν  τη θηλυκή δύναμή σας. 

Η καρδιά σας θα ανοίξει, όπως ακριβώς και τσάκρα του λαιμού  σας και το τρίτο μάτι σας, έτσι ώστε θεραπεία να μπορέσει να λάβει χώρα από το εσωτερικό παιδί και την εσωτερική  επικοινωνία. 

Θα σας δείξουν πραγματικά ποιος είσαι και  σε ένα βαθύτερο επίπεδο ότι συνδέεσαι με το Σύμπαν.





Το 1ο   τελετουργικό συνδέεται με τη Mama Occlo και  είναι το τελετουργικό της βάσης και σας προετοιμάζει να λάβετε   τα  υπόλοιπα τελετουργικά.   

Στη μυθολογία των Ίνκα η Mama Occlo είναι η πρώτη Γυναίκα  από τη συνάντηση του Ηλίου με τη Σελήνη και δημιουργήθηκε από το φως στην ύλη. 

Ξεπροβάλει μέσα από τη λίμνη Τιτικάκα, κρατώντας όλους τους σπόρους Τελετουργικών των Νούστας που σηματοδοτούν την εκδήλωση των δώρων της Δημιουργίας μέσω της θηλυκής ενέργειας.


Το 2ο τελετουργικό συνδέεται με το τσάκρα του αφαλού και σας βοηθάει να συνδεθείτε με τα εσωτερικά ύδατα της δημιουργίας, ούτως ώστε να ποτίσουν τους σπόρους και να ανθίσει εντός σας το δικό σας μυστικό Άνθος. 


Μας φέρνει σε επαφή με τη Mama Serena, μια φωτεινή οντότητα του νερού, η οποία ενεργοποιεί ενεργειακά ανοίγματα στα χέρια.




Το 3ο  τελετουργικό κατευθύνεται στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. 

Ανοίγει τη σύνδεση με τους προγόνους και σας βοηθάει  να συνδεθείτε με  την εσωτερική σας φωτιά  με την καθοδήγηση της Mama Simona.




Το 4ο τελετουργικό από την Dona Teresa και το Περουβιανό της όρος σε σχήμα καρδιάς,  ανοίγει την καρδιά  στην ανιδιοτελή αγάπη, ενεργοποιεί και θρέφει το τσάκρα της καρδιάς.




Το 5ο τελετουργικό της Maria Sakapana σχετίζεται με  το τσάκρα του λαιμού και το στοιχείο τον αέρα και σας βοηθάει να επικοινωνείτε και να εκφράζετε την αλήθεια σας.   



Το  6ο τελετουργικό της Huaman Tikila συνδέεται με την ενεργοποίηση του  τρίτου ματιού και   τη δύναμη των πνευμάτων του γερακιού, του  αετού, του κόνδορα, της κουκουβάγιας, για να βοηθήσουν στην κατανόηση της ζωής, με μια μεγαλύτερη προοπτική για  σαφές όραμα, σαφήνεια και καθαρή όραση.  

Όλα αυτά θεωρούνται θηλυκά χαρακτηριστικά. 

 Σας συνδέει με το  εσωτερικό  σας όραμα και το αόρατο πνευματικό βασίλειο.





Τέλος, το 7ο  τελετουργικό είναι της Tomassa Huaman Tikila, της θεάς της  ελευθερίας. 

Είναι το τελετουργικό της  μεταμόρφωσης. Σχετίζεται με το τσάκρα του στέμματος   που σας συνδέει με τον αληθινό εαυτό σας. 


 Αυτό το τελετουργικό   είναι η ενοποίηση και η ενσωμάτωση όλων των δώρων των Nustas. 

Συνδέει  εσωτερικά όλα τα τελετουργικά και θρέφει ολόκληρη τη μεταμορφωτική διαδικασία.




Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα λάβετε και τις 7 τελετουργικές μεταδώσεις.

 Η εργασία  προς την κατεύθυνση της επαφής και της σύνδεσης των τελετουργικών για να λάβετε τα δώρα τους, πραγματοποιείται με εργαλεία τον διαλογισμό, την μουσική, τη κίνηση, με ζωγραφιές και τελετή ντεσπάτσο. 

(Το ντεσπάτσο είναι ένα τελετουργικό δέμα προσφορών και ενεργειακών προσευχών για την επίτευξη των στόχων.)


Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

Η προηγούμενη συμμετοχή και εμπειρία  στο Munay-Ki, στις διδασκαλίες των Άνδεων, ή σε άλλες μορφές ενεργειακής προεργασίας είναι χρήσιμη αλλά όχι απαραίτητη.


Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι συγκεκριμένες 

και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης 


προϋποθέτει κατάθεση προκαταβολής 60 ευρώ.

Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας με ιδιαίτερη τιμή 


εάν εξοφλήσετε έως 20 Αυγούστου. 



Διοργάνωση Αμάλθεια

Εκπαιδευτικό Κέντρο 
Ολιστικής Θεραπευτικής & Προσωπικής Ανάπτυξης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου