Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΕΤΟΣ 2015, 2 + 0 + 1 + 5 = 8, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ



ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 8

Ο Αριθμός 8, φέτος  θα μας οδηγήσει στο μονοπάτι της δύναμης, της δημιουργικότητας, των ευκαιριών, της άπειρης αφθονίας και της ευημερίας, αρκεί να σταθούμε στην ενέργεια του φωτός του και να αξιοποιήσουμε τις ευλογίες του. 

Το 2015, με αριθμό  8, είναι ένα έτος ισχύος, ολοκλήρωσης,  επέκτασης  προς τα εμπρός, των καλών ευκαιριών,  ιδιαίτερα στον υλικό και τον επιχειρηματικό τομέα, της  δράσης , και του  προγραμματισμού του μέλλοντος,  αξιοποιώντας όλες  τις ευκαιρίες.

Το 2015 θα είναι μια χρονιά όπου θα λάβετε πολλές θαυμάσιες ιδέες. 

Θα έχετε το θάρρος να κάνετε άλματα, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να βάλει αυτές τις ιδέες σε δράση. 

Οι ιδέες αυτές θα σας εμπνεύσουν για να εργαστείτε περισσότερο από ποτέ, αλλά θα είναι χαρούμενη εργασία για ουσιαστικά έργα, τα οποία θα δημιουργήσουν μεγάλες ευλογίες και αφθονία για όλους τους εμπλεκόμενους. 


Αυτή η χρονιά προσφέρεται για να αξιολογείστε προσεκτικά κάθε οικονομική κατάσταση, για να αναγνωρίσετε τη δύναμη σας, να αναπτύξετε τις διοικητικές σας ικανότητες, να επιτύχετε, και να υλοποιήσετε περισσότερο αυτή τη χρονιά με αριθμό 8 , από  ότι σε οποιοδήποτε άλλο έτος , στον κύκλο των εννέα ετών καθώς ευνοούνται οι συνεργασίες επαγγελματικής ή οικονομικής φύσεως. 

Αυτή τη χρονιά είστε οι μάγοι του υλικού κόσμου και μπορείτε να πετυχαίνετε θαύματα, εστιαζόμενοι απλά στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει. 


Η δύναμη της πραγματοποίησης είναι ένα φυσικό σας ταλέντο, το άγγιγμα του Μίδα, ένα είδος προσωπικού μαγνητισμού που έλκει τις υλικές, οικονομικές ή συναισθηματικές απολαβές προς το μέρος σας.  Ευημερία σε όλα τα επίπεδα. 

Το 2015 θα κάνει κυριολεκτικά άνω κάτω τον υλικό κόσμο, αλλά,  και τις συνειδήσεις των ανθρώπων. Θα μας διδάξει πως ο προορισμός μας στη ζωή, είναι άλλος από τον δρόμο της ύλης, έτσι όπως την έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.  Το έτος 8 είναι ιδανικό για να αξιοποιήσετε  κάθε κατάσταση που σας παρουσιάζεται. 

Κάθε τι που αρχίσατε στο έτος  1, πριν από επτά χρόνια περίπου, μπορείτε τώρα να το υλοποιήσετε.

   Χρησιμοποιήστε όλη τη ενέργειά σας και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή είναι η κατάλληλη χρονιά για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και κάθε ενέργεια που έχετε ξεκινήσει στα προηγούμενα χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να αποδώσει καρπούς.  Αξιολογείστε προσεκτικά κάθε δραστηριότητα σας, οικονομική και όχι μόνο. 

Ο Αριθμός 8 στην Αριθμολογία:  Το 8 είναι ο αριθμός της προσωπικής δύναμης και του υλισμού, ο αριθμός του αφεντικού. Σχετίζεται με την εξουσία, τα επιτεύγματα, το χρήμα, τη λύση προβλημάτων, τη δύναμη, την επέκταση, τις επιχειρήσεις και την κυριαρχία. Υψηλοί στόχοι, επιτυχία, πρόοδος, ανάπτυξη, ευημερία , χρήματα και κοινωνική καταξίωση.   

Η άσκηση  αυτοέλεγχου,  και ο υπολογισμός  του δίνουν το κλειδί, για να κατακτήσει τη δύναμη χάρη στις εμπορικές επιτυχίες και τα πλούτη. Διαθέτει οικονομική και εμπορική διαίσθηση.



Ο δρόμος του 8:  είναι γεμάτος υλικές επιτυχίες . Το 8 βρίσκεται σε συνεχή δράση χωρίς να σκέφτεται πολύ και να ονειροπολεί. Δε δέχεται εμπόδια στο δρόμο του και είναι προορισμένο για  να επιτύχει. Είναι δραστήριο, ασχολείται με πολλά πράγματα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στο ν' αντιμετωπίζει τις δοκιμασίες.

Η κοσμική δόνηση του 8: εμπεριέχει μια ενέργεια που κατευθύνει, διευθετεί, κρίνει, σχεδιάζει, επιβλέπει, ηγείται, ωθεί και έχει έντονη δράση. 

Συμβουλές για το 8 : πρέπει να έχετε ανθρωπισμό στους άλλους, να ξεκουράζεστε  συχνά και να μην κάνετε κατάχρηση στην αγάπη των άλλων. Ανακαλύψτε τον υψηλότερο σκοπό της ζωής σας, που σας εμπνέει και είναι το δικό σας πάθος και η δική σας πρόκληση. Να θυμάστε ότι αυτή τη χρονιά σας να το καταφέρετε και  έχετε τη ΔΥΝΑΜΗ.


Συμβολισμοί  του αριθμού 8: Το 8 θεωρείται πανίσχυρος αριθμός. Στα μαθηματικά συμβολίζει το άπειρο. Αν στρέψουμε το 8 κατά 90 μοίρες, είτε δεξιά είτε αριστερά, παίρνουμε το σύμβολο του απείρου, ∞ Η λέξη άπειρο προέρχεται από το στερητικό πρόθεμα "α-" και τη λέξη "πέρας" που σημαίνει τέλος. Αναφέρεται σε διάφορες διαφορετικές έννοιες (που συνήθως συνδέονται με την έννοια του "χωρίς τέλος") που προκύπτουν στην φιλοσοφία, τα μαθηματικά και τη θεολογία.

Σύμβολα του αριθμού 8 : Τα σύμβολα του 8 είναι ο Ουρανός και οι αριθμομηχανές. 

Το Ζώδιο του 8 : Αστρολογικά αντιστοιχεί στον Αιγόκερω.

Οι Πολύτιμοι λίθοι του 8: το διαμάντι και ο ροζ χαλαζίας.

Τα Χρώματα του 8: το τριανταφυλλί και το ροζ.

Η  ενέργεια του 8:  είναι η πιο υλιστική από όλες, φθάνει στην πλήρη ισχύ της, όταν αναγνωριστεί και γίνει αποδεκτή η πνευματική και συναισθηματική της διάσταση. 

Το 8 αποκτά πραγματική δύναμη όταν συνδυάζεται με την αγάπη, να ανακαλύψουμε την προσωπική ικανοποίηση που δεν μπορεί ποτέ να ολοκληρωθεί χωρίς την πρόθεση της αγάπης. Η πρόθεση είναι επιθυμία και η επιθυμία είναι αγάπη.  Τι είναι αυτό που επιθυμείτε; Τι είναι αυτό που αγαπάτε; Τι μπορεί να φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας και τη λάμψη στο πρόσωπό σας; 

Πρέπει πάντοτε να έχετε επίγνωση αυτού που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε και τότε αρκεί να κουνήσετε το μαγικό σας ραβδί και θα αποκτήσετε ότι επιθυμείτε. 


Θετικά χαρακτηριστικά στοιχεία του Αριθμό 8:  Εργατικότητα, όραμα, οργάνωση,  δύναμη,  εξουσία,  εγκράτεια, πρακτικότητα και σκληρή δουλειά. Φιλοδοξία , δραστηριότητα,  σωστή κρίση, διαλλακτικότητα , δυναμισμό, παρατηρητικότητα, κυριαρχία, χρήμα, υλοποίηση, επιτυχία, αφθονία, ηγετικές ικανότητες, αναγνώριση, επιτεύγματα, αξιοπιστία, δράση. Ο υψηλότερος σκοπός του 8 που είναι να πραγματοποιεί, να παράγει και να δημιουργεί.

Αρνητικά χαρακτηριστικά στοιχεία του Αριθμού 8:  Κυριαρχικός, ελεγκτικός, αυστηρός , αυταρχικός, εργασιομανείς, ψυχρός, παραδόπιστος,  ωμός, ανάλωση στην απόκτηση χρήματος, εργασιομανία,  κακή χρήση του χρήματος και της δύναμης , επικίνδυνη εμμονή με το χρήμα και τη δύναμη. Πετυχαίνει  στόχους , αλλά δεν έλκει την  αγάπη και την ευχαρίστηση από τα επιτεύγματά. Φόβος να πάρει τα αναγκαία ρίσκα. Το 8 είναι χωρίς δισταγμούς και τύψεις και πιστεύει πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα γι' αυτό και πολλές φορές κινδυνεύει να πάει φυλακή. Τέλος στο 8 αρέσει να περιστοιχίζετε από δοσίλογους, υπηρέτες και "γορίλες". Όχι λίγες φορές πετυχαίνει και στην πολιτική.


Ο Αριθμός 8 στην Αριθμοσοφία,  την Φιλοσοφία, τα Μαθηματικά: Οι Έλληνες θεωρούσαν το 8 πανίσχυρο αριθμό. Είχαν την παροιμία “όλα τα πράγματα είναι οκτώ”, όπως οι οκτώ Κάβειροι της Σαμοθράκης. Το οκτάεδρο είναι το τρίτο πλατωνικό στερεό. Συμβολίζει τον αέρα. Το 8 ονομαζόταν και Μητέρα, Ρέα, Κυβέλη, γιατί είναι ο πρώτος κύβος (23) και ο κύβος παρίστανε τη Γη,  8 είναι ο αριθμός των δορυφόρων του Κρόνου, ενώ υπάρχουν οκτώ αρετές στη Χριστιανική θρησκεία (Ματθ. Ε').

Το 8 είναι ο αριθμός της Δικαιοσύνης γιατί είναι αρτιόμορφος ζυγός. 8 είναι ο αριθμός των μερών που διαιρείται ο τρισδιάστατος χώρος από τρία επίπεδα που είναι κάθετα ανά δύο. 


Επίσης, είναι πρώτος «ενεργητικός» κύβος, 2 , που σημαίνει ότι προκύπτει από το 2, όταν υψωθεί στην τρίτη δύναμη (στον κύβο), δηλ. 2x2x2=8… και ένας αριθμός διαιρείται με το 8 αν τα τρία τελευταία ψηφία του διαιρούνται με το 8 [π.χ. 12.256 / 8 = 1532, (256 / 8 = 32)]. Είναι ο 6ος αριθμός Fibonacci και ο μόνος αριθμός Fibonacci που είναι κύβος, εκτός βέβαια από το 1. Είναι δυνατόν να τοποθετηθούν 8 βασίλισσες σε μια σκακιέρα με 12 διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε καμιά να μην απειλεί την άλλη! Επίσης, ο αριθμός 8 έχει και μια ιδιότητα, που οι αρχαίοι πολιτισμοί της απέδιδαν μια σημασία φθίνουσας πορείας, ελάττωσης ή και θάνατο.

 Ο Αριθμός 8, η οκτάβα, παριστάνει τις σφαίρες του ουρανού, τις εσωτερικές διαστάσεις και αποτελεί την γνωστή μας κλίμακα της μουσικής, για να αποδείξει την απαραίτητη αρμονία του κατά τον Πυθαγόρα, του Κόσμου που υπακούει στη γνωστή Αρμονία των Σφαιρών. 

Επίσης, αριθμός 8 ήταν αφιερωμένος στον Διόνυσο που σύμφωνα με την παράδοση ήταν γεννημένος τον όγδοο μήνα.   


Η Νάξος ήταν επίσης αφιερωμένη σ' αυτόν και δόθηκε το χάρισμα στις γυναίκες αυτού του νησιού να μην πεθαίνουν τα παιδιά τους όταν γεννιούνται τον όγδοο μήνα. 

Οι νεοπλατωνικοί μυστικιστές φιλόσοφοι, αναφέρουν ότι οκτώ Συμβάντα καταδικάζουν τον αμαρτωλό και υπάρχουν οκτώ Ανταμοιβές για τους ενάρετους.

 
Εύχομαι αυτή να είναι η καλύτερη χρονιά σας!!!

Ευτυχισμένη, χαρούμενη  και ευλογημένη χρονιά!


Πηγές: Έρευνα ιντερνετ, http://el.wikipedia.org , http://www.patris.gr, http://3euk1l4.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου