Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΣΕ 10 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Στην ανατολή της νέας χρονιάς, σας καλούμε σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης, για να καταστρώσουμε τους χάρτες, να πάρουμε τις πυξίδες, να ετοιμάσουμε το πλοίο μας & να τοποθετηθούμε ως κυβερνήτες στη νέα μας ζωή, για ένα ταξίδι στη νέα εποχή που ξεκινάει αυτή τη σημαντική χρονιά. 


Μέσα από μια ανασκόπηση & αναδρομή των εμπειριών, των προκλήσεων, των επιτευγμάτων, των διδαγμάτων & των μαθημάτων της προηγούμενης χρονιάς, θα οριοθετήσουμε το σχέδιο δράσης & υλοποίησης των επιθυμιών & των στόχων μας για το 2015. 

Με σημάδι & πυξίδα τη σοφία που έχουμε αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μας, θα επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο μας, θα χρωματίσουμε το διαδρομή του νέου μας ταξιδιού στο ελπιδοφόρο, δημιουργικό & παραγωγικό 2015, που θα σηματοδοτήσει την πορεία των επόμενων χρόνων της δημιουργικής,  χαρούμενης, φωτεινής & επιτυχημένης μας ζωής.

Η ζωή μας & η ευτυχία μας είναι στην κυριολεξία στο χέρι μας.


Εμείς είμαστε οι συν-δημιουργοί της ευημερίας μας.


Είναι πολύ σημαντική & κατάλληλη η στιγμή αυτή στην αρχή της καινούριας χρονιάς να καταστρώσουμε & να προσδιορίσουμε που θέλουμε να οδηγηθούμε.


Το 2015 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά. 

ü Θα επεξεργαστούμε και θα εκτιμήσουμε τι συνέβη την προηγούμενη χρονιά.

ü Θα συνειδητοποιήσουμε τα μαθήματα που λάβαμε από τις εμπειρίες μας.

ü Θα δημιουργήσουμε μια θετική εστίαση για παραγωγή αποτελεσμάτων.

ü Θα προσδιορίσουμε τους στόχους μας για το νέο χρόνο.

ü Θα ετοιμάσουμε ένα σύστημα προγραμματισμού που θα μας εξασφαλίσει την επιτυχία.

üΘα μάθουμε τι είναι απαραίτητο να γίνει για την αλλαγή στη συνειδητότητα μας.

                                                                
Το 2015 είναι μια χρονιά  8, που θα μας οδηγήσει στο μονοπάτι της δύναμης, της δημιουργικότητας, των ευκαιριών, της άπειρης αφθονίας και της ευημερίας, αρκεί να σταθούμε στην ενέργεια του φωτός του και να αξιοποιήσουμε τις ευλογίες του.

Το 2015, είναι ένα έτος ισχύος, ολοκλήρωσης,  επέκτασης  προς τα εμπρός, των καλών ευκαιριών,  ιδιαίτερα στον υλικό και τον επιχειρηματικό τομέα, της  δράσης , και του  προγραμματισμού του μέλλοντος,  αξιοποιώντας όλες  τις ευκαιρίες.

Το 2015 είναι μια χρονιά όπου θα λάβετε πολλές θαυμάσιες ιδέες. Θα έχετε το θάρρος να κάνετε άλματα, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να βάλει αυτές τις ιδέες σε δράση. 


Οι ιδέες αυτές θα σας εμπνεύσουν για να εργαστείτε περισσότερο από ποτέ. . . αλλά θα είναι χαρούμενη εργασία για ουσιαστικά έργα, τα οποία θα δημιουργήσουν μεγάλες ευλογίες και αφθονία για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Αυτή η χρονιά προσφέρεται για να αξιολογείστε προσεκτικά κάθε οικονομική κατάσταση, για να αναγνωρίσετε τη δύναμη σας, να αναπτύξετε τις διοικητικές σας ικανότητες, να επιτύχετε, και να υλοποιήσετε περισσότερο αυτή τη χρονιά με αριθμό 8 , από  ότι σε οποιοδήποτε άλλο έτος , στον κύκλο των εννέα ετών καθώς ευνοούνται οι συνεργασίες επαγγελματικής ή οικονομικής φύσεως. 

Αυτή τη χρονιά είστε οι μάγοι του υλικού κόσμου και μπορείτε να πετυχαίνετε θαύματα, εστιαζόμενοι απλά στο επιθυμητό αποτέλεσμα και κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει. 

Η δύναμη της πραγματοποίησης είναι ένα φυσικό σας ταλέντο, το άγγιγμα του Μίδα, ένα είδος προσωπικού μαγνητισμού που έλκει τις υλικές, οικονομικές ή συναισθηματικές απολαβές προς το μέρος σας.  

Ευημερία σε όλα τα επίπεδα.

Το 2015 κάνει κυριολεκτικά άνω κάτω τον υλικό κόσμο, αλλά,  και τις συνειδήσεις των ανθρώπων. Θα μας διδάξει πως ο προορισμός μας στη ζωή, είναι άλλος από τον δρόμο της ύλης, έτσι όπως την έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.  

Το έτος 8 είναι ιδανικό για να αξιοποιήσετε  κάθε κατάσταση που σας παρουσιάζεται. 

Κάθε τι που αρχίσατε στο έτος  1, πριν από επτά χρόνια περίπου, μπορείτε τώρα να το υλοποιήσετε.  

Χρησιμοποιήστε όλη τη ενέργειά σας και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση, αυτή είναι η κατάλληλη χρονιά για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και κάθε ενέργεια που έχετε ξεκινήσει στα προηγούμενα χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να αποδώσει καρπούς.  

Αξιολογείστε προσεκτικά κάθε δραστηριότητα σας, οικονομική και όχι μόνο.  

Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη θαύματα και ευημερία σε όλα τα επίπεδα!

ü
Για όποιον ενδιαφέρετε να συμμετέχει & να ετοιμάσει τον προσωπικό προγραμματισμό του νέου έτους να έρθει σε επαφή μαζί μου για να τον καθοδηγήσω για το τι χρειάζεται να κάνει.

Συντονισμός Καθοδήγηση  Καίτη Σαμαρτζή 
Life Coach, 
Spiritual Teacher



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου