Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!! Video

Θέλετε να περνάτε πιο καλά; 
Θέλετε μακροζωία; 
Εάν ναι, υπάρχει ένας απλός, αλλά πολύ αποτελεσματικός τρόπος: 
Το χαμόγελο!

Να θυμάστε ότι το χαμόγελο είναι ένα ισχυρό όπλο, που βελτιώνει την υγεία και την ευεξία σας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει χρόνια στη ζωή σας.


Πώς βοηθά το χαμόγελο την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας;


1. Μειώνει το στρες: Όταν αισθανθείτε στρεσαρισμένοι, χαμογελάστε. Το χαμόγελο μειώνει το στρες και κάνει το πρόσωπο πιο όμορφο, με λιγότερη κούραση. Θα νιώσετε πιο καλά και θα φαίνεστε πιο ωραίοι.


2. Βελτιώνει την ψυχική διάθεση: Το χαμόγελο απελευθερώνει στον εγκέφαλο ενδορφίνες και σεροτονίνη, που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Χαμογελάτε για καλύτερη διάθεση.


3. Κάνει τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς: Το χαμόγελο προσελκύει τους ανθρώπους. Η συνοφρύωση και το κατσούφιασμα τους απωθεί.


4. Προσφέρει νεότητα στο πρόσωπο: Οι μυς που δημιουργούν το χαμόγελο κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται νεότερο. Χαμογελάτε, για να νιώθετε καλύτερα και να φαίνεστε νεότεροι.
 


5. Ισχυροποιεί την άμυνα του οργανισμού: Το χαμόγελο σχετίστηκε με αποτελεσματικότερο ανοσοποιητικό σύστημα, που είναι η άμυνά μας εναντίον των μολύνσεων.
 


6. Ελαττώνει την ψηλή πίεση: Σε ανθρώπους που χαμογελούν η αρτηριακή πίεση μειώνεται.


7. Βοηθά και άλλους, διότι είναι μεταδοτικό: Το άτομο που χαμογελά φέρνει μαζί του ευτυχία. Χαμογελάτε και κάνετε και άλλους να νιώθουν πιο καλά.
 


8. Φανερώνει το αίσθημα της επιτυχίας: Το χαμόγελο φανερώνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Χαμογελάτε στις συναντήσεις σας και οι άνθρωποι θα είναι καλύτεροι μαζί σας. 

 Το ωραιότερο ίσως βίντεο που έχω δει ποτέ μου!

 Θα το λατρέψετε........


Ένα χαμόγελο, ένας καλός λόγος μέσα από την καρδιά, δεν κοστίζει τίποτα, αλλά μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!!! 

Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό!!! ♥ ♥ ♥

Validation (greek subtitles) 

 

 Πηγή:  http://www.metrogreece.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου