Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μια Φαινομενολογική μέθοδος Brief Therapy


Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μια Φαινομενολογική μέθοδος Brief Therapy

Είστε από αυτούς  που ζουν στη σκιά του δέντρου της οικογένειάς τους;



Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μια Φαινομενολογική μέθοδος Brief Therapy, που εξετάζει & διερευνά τις σχέσεις μας:  προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, τη σχέση μας με τον εαυτό μας, το σώμα μας & την υγεία μας.




Με τη συμμετοχή σας στην εργασία της μεθόδου θα αποκαταστήσετε την ενέργειά, τη δύναμή σας  & την τάξη στη ζωής σας & θα απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας αποδυναμώνει & σας απομυζά την ενέργειά σας, δείχνοντας σας λύσεις για μια ζωή γεμάτη με υγεία, ευτυχία, χαρά & αρμονικές σχέσεις.

Η αγάπη είναι αυτή που υποκινεί τη δυναμική στα συστήματα. 

Ας εστιαστούμε στην καρδιά, ας αφήσουμε  την τυφλή  αγάπη που δεσμεύει & ας γνωρίσουμε την αγάπη που απελευθερώνει.  

 Η συν-εξάρτηση είναι μέρος της τυφλής αγάπης. 

Όλα όσα συμβαίνουν στα συστήματα προέρχονται από την αγάπη, φωτίζοντας το κρυμμένο, το μυστικό, απελευθερώνετε η μπλοκαρισμένη ενέργεια & μετατρέπετε σε δύναμη.

Τα γεγονότα παρέχουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες στο σύστημα  της οικογένειας,  γεγονός που καθιστά ερμηνείες  που βασίζονται στις περιγραφές του χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη διαπροσωπική  δυναμική.

  
 
Το πιο αποτελεσματικό ερώτημα είναι, τι συνέβη στη ζωή των μελών της παρούσας οικογένειάς σας ή τη διάρκεια των τελευταίων γενεών της οικογένειάς καταγωγής, που ήταν τραυματικό, ασυνήθιστο, ή που μετέβαλε σημαντικά την πορεία των γεγονότων στη συνέχεια;   


Ότι & αν συνέβη στο οικογενειακό μας σύστημα, συχνά στο μακρινό παρελθόν, πρέπει με σεβασμό να το αφήσουμε εκεί όπου & ανήκει. Επιμένοντας να πονάμε & συντηρώντας μια αρρωστημένη σχέση με την οικογενειακή μας  ιστορία, παραμένουμε δέσμιοι του παρελθόντος & ανίκανοι να ζήσουμε εδώ & τώρα στο παρόν.
 


Συντονίζει   Η Καίτη Σαμαρτζή

οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου